3 Nov 2012

Jom NuffnangX


Baru sekarang aku nak update pasal NuffnangX ni. Padahal dekat luar tu ramai blogger-blogger yang dah pakai NuffnangX ni. Betul tak? Aku pun sebenarnya baru 6 minggu lepas kot baru tau pasal NuffnangX ni.


NuffnangX ni apa?


NuffnangX adalah sebuah aplikasi yang direka khas untuk memudahkan para-para pembaca mahupun para blogger untuk mengikuti perkembangan blog-blog yang mereka minati melalui smartphone. Ala macam Facebook dan Twitter jugak korang boleh follow profile orang tu then stalk mereka. Faham tak? kalau tak faham boleh tengok video dekat bawah ni.


Macam mana nak pakai?


NuffnangX ni dicipta untuk pengguna-pengguna smartphone Android dan Apple. Untuk memuaturun aplikasi ini korang terlebih dahulu perlulah ke laman Google Play bagi pengguna Android manakala bagi pengguna gajet Apple pula bolehlah ke muaturun menggunakan AppStore.

Menarik tak?


Menarik, bayangkan korang dapat baca blog-blog yang korang minat dimana saja. Jika korang berminat nak gunakan NuffnangX ni dan ingin tahu dengan lebih lanjut serta cara-cara menggunakannya sila klik sini.

Nota Kaki : Kalau korang dah create NuffnangX jangan lupa add aku! terima kasih.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...