19 May 2012

Hafiz Juara Astro Mania


Tahniah diucapkan kepada Hafiz dari Empayar Hijau dibawah bimbingan Ahmad Dhani yang telah memenangi tempat pertama Astro Mania. Sekaligus membawa pulang hadiah wang tunai berjumlah RM 500, 000. Diikuti tempat kedua dimenangi oleh Stacy yang membawa pulang hadiah wang tunai berjumlah RM 200, 000 dan tempat ketiga digondol oleh Jac membawa pulang hadiah wang tunai RM 100, 000.


Pertandingan akhir Astro Mania memang agak sengit. Kesemua peserta mempunyai vokal yang mantap dan hebat dari segi persembahan. Biasalah artis-artis yang memang berbakatkan.

Tapi yang aku pelik kenapa Aril boleh ke peringkat akhir? nampak sangat permainan Astro ni. Nasib baik Hafiz menang tempat pertama, kalau Aril yang menang mahu aku unsubscribe Astro.

Apa-apa pun persembahan dari Stacy, Hafiz, Hazama dan Jac memang terbaik!. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang.
6 comments:

 1. yupp akak pun pelik napa airil yg masuk final... minggu lepas frust abis .. nampak astro nak tarik ramai sms kan, almaklum airil ensem??.. tapi tahniah hafiz mmg patut menang..

  akak pun buat cerita pasal hafiz.. cayok hafiz

  ReplyDelete
 2. Hafiz memang layak menjadi juara kerana mempunyai vokal paling mantap dan unik.

  ReplyDelete
 3. @aimanimanTau xpe kak..walaupun saya biasa-biasa je minat dkt Hafiz ni..tapi saya kagum dgn vokal dia..kalau Aril..hurm xpelah kot hehe

  ReplyDelete
 4. @Anonymoushehe ea ke?saya lagi prefer hazama :)

  ReplyDelete
 5. la.. ingatkan Jac yang menang.. hurmmm xpela...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...