18 May 2012

Jatuh Cinta Lagi


Actually aku jatuh hati dengan design Modenas Ace 115z ni. Nampak macam mantap kan. Tapi tak taulah macam mana perfomance dia.

Mantap bai, siap ada cooling system lagi. Harga dekat kedai lebih kurang RM 4,598.00 (Dual Starter) tak termasuk cukai jalan dan insurans.


Kalau tengok dari depan nampak macam Nouvo pun ada jugak kan? aku terpikat kot dengan warna merah ni. Mantap der.


Kalau dari sisi pulak nampak sipi-sipi macam Suzuki Belang. Ni kalau aku adjust kasi tukar tayar besar sikit. Lepastu tukar sportrim 5 batang memang cun. Dah la single absorber. Memang aku jatuh cinta lagi..lagi-lagi ku jatuh cinta. Haha

6 comments:

  1. hodoh la bro lampu belakang dia tu

    ReplyDelete
  2. @amirul ilhamlampu belakang dia boleh diterima lagi bro..cuma lampu depan dia..xleh blah huhu

    ReplyDelete
  3. xtaw naik moto so tak terpikat ngn moto :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...