16 Feb 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?


Bai, gua nak tanya lu ni.  Lu berani tak mau kritik blog gua? gua banyak abang-abang besar kot.  Eh adik-adik yang badannya besar kot.  Lu ada berani ka?

Gua kali ni macam biasa, memang kegemaran gua untuk join segmen kendalian Abang Ben Ashaari.  Tarikh tutup untuk segmen ni hari ni jam 10 malam.  Rilek dulu sebab gua baru bangun tidur jadi rasanya sempat jap gua g beli aiskrim ni.


Gua nak tanya sama lu ar, lu cukup berani ka?  Gua bukannya apa nya pun, gua saja mau mintak lu punya kritikan ma.  Gua tak mau lu punya pujian.  Pujian gua sudah biasa dapat ma.  Gua nak sangat lu kritik gua punya blog ar sebab ar gua rasa gua punya blog tak banyak bagus la.  Berapa banyak "gua" da gua pakai.  Rasa macam duduk dalam gua la.

Sebenarnya aku ingin meminta sedikit tak pun banyak pun boleh kritikan-kritikan yang membina dari korang semua yang pernah singgah ke blog aku ni untuk tujuan aku menambah baik lagi blog aku ni.  Aku pun manusia biasa juga.  Tak lari dari kesilapan.  Kalau boleh korang kritiklah dengan ayat-ayat yang membina apa yang kurang dekat blog aku ni.  Ikhlas dari hari tau.

Lagi sekali ar, gua mau tanya lu ar.  Lu ada kakak-kakak yang cun tak mau kasi kenal sama gua? Kalau takde lu kasi kritik ma gua punya blog.

Macam biasa ar, kritik kasi nice-nice la.  Jangan kasi hati gua tergores ar.  Nanti gua nangis sapa mau pujuk ma. Haiya.

Ikhlas dari,

Ah Beng
Pengerusi Persatuan Penjual Aiskrim Mat Kool

22 comments:

  1. Kritik : Kalau blog lu ade header mesti gua senang hati sama lu,Huk huk huk~

    ReplyDelete
  2. lawatan balas :) terima kasih

    overall menarik tapi mungkin bolei tepek header cunss kat atas tu..

    http://miasheta.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen sama
    balasan kritikkan awak
    sebelum tu follow dulu bagi hati lu bikin sejuk

    aiyaaaa apek apapasai lu punya blog manyak walna putih?takde lain walnakah apek?talak cantik lol bikin ada walnalah apek balu cantik.
    lagi satu ya apek apapasai walna tulisan manyak senja bagi telang sikit maa baru senang mau baca.wa manyak labun lol susah mau baca ini macam kena pakai kanta lol

    apek jangan malah ya wa kasih tegur sama lu.

    ReplyDelete
  4. aduh..serius tak tahu nak komen apa..sebab blog ni simpe..tak berat pun..benda yang patut ada.ada..
    yang xpatut ada pun xda..keh2..rajin2 promote blog/blogwalking jela ye..itu je
    meh sini kritik blog nur
    lu ada brand..keh2http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  5. @Mohd Ridwan Haha atoyai..header ar?nnt la gua buat utk lu pny special ma..ekeke

    ReplyDelete
  6. @- M A S H - Hehe makasih ea Mash, nnt akan ku tepek header kek atas sano ha...huhu

    ReplyDelete
  7. @Bee Shaz wals Haiya lu ar bnyk berani ar kritik blog gua ar..ekeke..takpa aih nnt cek tukaq kaler font dia kasi terang skit na..ekeke

    ReplyDelete
  8. @nur_za Ea ke?aiseymen..ekek terima kasih Nur Za :)

    ReplyDelete
  9. Dari segmen yg sama dan nk balas kritikan ni..haha..sebelum tu sy follow dulu,..da follow sy blm ni..hihi..

    Oklah memg da agk dah akan ada org komen psal shoutbox sy..haha tq:)

    Nk kritik sini plak..1 je..bleh x bg xda verification code tu bila nk komen?..huhu xbest ada mende tu.

    ReplyDelete
  10. jum singgah blog cik lily pulak...

    http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  11. wahh senang masuk blog lu bro .ringan jerk... .. eh tetiba ber lu,bro pulak :p

    ermmm .. apa kata kasi gempak kan sikit header .. mesti lagi cun =) . pastu err buang word verification kt komen ..
    tu jer .yg lain dah ok ^^

    meh kritik skit ape yg tak kene kat sini meh =)

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  12. Haha. Ah Beng ah? Blog lu ni dah okay dah ni, der. Tak berat nak loading. Design menarik. Tinggal part word verification tu je bai nak buang. Haha.

    ReplyDelete
  13. @HalaTujuOK terima kasih Hala Tuju. Saya dah disable kan. TQ sbb sudi kritik :)

    ReplyDelete
  14. @fizafantagirO Hehe terima kasih Cik Fiza. ekeke Lu Bro Lu Bro..ehe no hal je.

    nnt sy akan tunaikan permintaan Cik Fiza.

    ReplyDelete
  15. kritik ehh ? hurm,, header tu kot. kasi gempak lagi. ngehh. tap, yang alin, oke je mehh ^^,


    btw, mekasih sebab sudi bagi kritikan bernas kat blog fya hari tu untuk segmen ni. fya da oter dari atas sampai bawah tau. jemput jengah sambil mengomen entry jugak tau ^^,

    ReplyDelete
  16. @FYA PELANG! Hehe terima kasih kerana sudi kritik! :)

    ReplyDelete
  17. blog ni best ringan jer ..

    dah follow blog ni :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...