19 Feb 2012

WWW.KAKINAKL.COM NAK BAGI RM


Seperti biasa, kalau ada waktu terluang aku akan sertai giveaway/contest/segmen.  Giveway kali ni dianjurkan oleh Kak Ina dari www.kakinakl.com.  Bagi aku, aku lagi selesa panggil Auntie Ina.  Aku biasa blogwalking ke blog Auntie Ina untuk tengok resepi-resepi masakan dia yang sedap-sedap.  Al-maklumlah aku ni suka makan hehehe. Tapi aku ni silent reader. Malu katanya.


Contest/Giveaway anjuran Auntie Ina senang je.  Peserta diminta untuk mereka dialog kreatif untuk gambar di atas. Ayuh kita terjah blog Auntie Ina dan join Contest/Giveaway beliau disini - http://www.kakinakl.com/2012/02/kakinaklcom-nak-bagi-rm.html

Hadiah dan Cara Pemenang Di pilih 
5 orang peserta yang dapat membuat juri tertarik dengan ayat-ayat lucu akan dikira pemenang.  Setiap penyertaan akan di upload di laman Facebook "kakinakl.com".

Hadiah
5 orang yang berjaya mengeletek hati juri akan menerima RM 20.00 setiap seorang.

Tempoh GIVEAWAY Ini bermula pada
15hb Februari sehingga 29hb Februari 2012 pada / atau pukul 12.00 tengah malam.

Tunggu apa lagi? Jom kita join!

GIVEAWAY di taja oleh www.kakinakl.com

3 comments:

  1. @ecadwinkyasha hehe boleh tahan la, lagi-lagi kalau hadiahnya menarik hehe

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join..tunggu keputusannya yer

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...