29 Mar 2012

Izara Aishah Tunggu Aku


Sebelum guwa tidur ingat guwa nak luahkan sikit la pasal kekecewaan guwa yang terbuku dalam hati ni. Yalah, mana taknya Lisa Surihani dah kahwin, Ana Raffali dah nikah, Scha Alyahya dah dilamar Awal Ashaari dan Liyana Jasmay yang dah selamat bertunang.

Adui semua tu idaman guwa tuh. Tapi takpalah siapalah guwa ini. Setakat ada sebijik motor dan sebijik laptop untuk blogging. Tak setaraf bai. Harta paling mahal guwa ada pun budi bahasa tu je. Hehehe.

Dan guwa nak ucapkan tahniah pada mereka semua dan selamat berbahagia. Kalau boleh guwa sekarang ni tengah tunggu Izara Aishah. Agak-agak jadi tak dia nak tunang dengan guwa bulan 8 ni gamaknya. Kalau jadi nanti guwa jemput korang okay!

Izara MMS guwa gambar dia
Dan ucapan takziah buat Asmawi Ani dan keluarga kerana kejadian rumah beliau di pecah masuk oleh penjenayah asing. 

11 comments:

  1. semoga impian menjadi angan2 bro :D

    ReplyDelete
  2. cantiknya izara ni.. i suka nama dia.. dah plan nak letak nama anak girl nanti.. hehe..

    ReplyDelete
  3. wow! kalau jadi dgn ixara jgn lupa jemput aku :p

    ReplyDelete
  4. @ecadwinkyashahehe insyaAllah..angan2 ja tak salah :)

    ReplyDelete
  5. @susulemakmanistau xpe..i rasa dia lg cun dari neelofa huhu

    ReplyDelete
  6. @madammondoqwah bagus planning dari skang madam ekeke

    ReplyDelete
  7. kak neelofa kan ade..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...