20 Mar 2012

JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI .. CEPAT !



Blog aku ni merupakan sebuah blog personal pada dasarnya. Tetapi disebabkan permintaan ramai, aku telah mengubah niche blog Bebeldotsorang ni kepada blog yang universal. Semua benda ada dalam blog ni seperti lawak, cerita sedih, pengalaman, isu semasa dan lain-lain lagi. Tapi apakan daya, sendiri karang sendiri baca.

Kenapa aku berblog? Aku berblog kerana aku rasa aku perlu berblog sebab aku nak sampaikan apa yang tak puas hati yang terbuku dalam hati aku ni. Apa yang tak kena pada mata aku, aku akan komen dan kritik kaw-kaw punya dalam blog ni. Ikut suka aku nak bebel pasal apa

Bagi korang yang nak join segmen oleh Abang Ben Ashaari ni sila klik link berikut atau boleh juga klik pada header Abang Ben di atas. 

6 comments:

  1. Salam perkenalan. kita dari segmen yang sama. Jemput ke blog syida. http://syidaismyname.blogspot.com BW and follow here

    ReplyDelete
  2. thniah trsenarai dlm bloglist abg ben..salam kenal..;-)

    ReplyDelete
  3. hye fa jalan2 kt sini yer..
    jemput datang ke rumah yer..
    http://citerkumrsfaz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. @are_lin@yusalam perkenalan juga..terima kasih ea :)

    ReplyDelete
  5. @Fa-zlynHi Fa, terima kasih kerana sudi singgah rumah saya...eh blog saya hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...